10 Days challenge, dag 2, mine kjæledyr + de jeg har hatt.Hei alle sammen! jeg hadde nesten glemt at jeg hadde denne challengen! Men nå husket jeg den da. Fjoo! Men da er det hvertfall dag 2 i challengen og jeg skal vise mine kjæledyr! (+de jeg har hatt)

Jeg hadde tenkt å lage video men kameraet mitt fungerer fortsatt ikke! så jeg får heller skrive det i et innleg da. Nå begynner det!

Akkurat nå så har jeg en hund som heter Leo som er 3 år (blir fire 7 januar). Han er en fuglehund altså blanding av engelsk setter og pointer. Han er hvit med oransje flekker og en oransje flekk rundt øye. Han er snill, dum og verdens beste hund!


Når leo var liten.


 Sånnsom Leo er nå. (han liker sengen min)

 

 

 

 


Også har jeg en svart kanin som heter Loise (jeg vet at man vanligvis skriver det louise men jeg fant på navnet når jeg var mindre og da skrev jeg det sånn) jeg vet ikke hvor gammel hun er siden hun ble funnet på parkeringsplassen på ikea (der mamma jobber) når hun var liten. Hun er snill, sjenert og kosete når du først har fanget henne. Hun går fritt i hagen våres nå og får mat vær dag. (har ikke bilde av henne)

 

Vi har hatt to kaniner før som hest Bamse og Perle. Begge var brune (tror jeg det er en stund siden) og var kjempe snille og kosete. Jeg var ganske liten da vi hadde de så jeg vet ikke så mye om dem. (jeg har ikke bilde av dem heller.)

 

Også har søsteren min (arklysgirls.blogg.no) hatt tre hester. Den første hesten var en shettis som het Bastian. Han var svart og kjempe snill. (vet ikke hvor gammel han var) Her er et bilde av en shettis som lignet sånn ca på bastian.

 

Også begynte søsteren min å passe en nordlands hest (tror jeg?) som het Matrafall. Han var svart og snill han og. jeg vet ikke hvor gammel han eller er. (har ikke bilde av han heller.)

 

 

 

Også fikk hun en welsh som het Bjerregårds Croyster. Han var skimmel (hvit med litt svart) og 10 år. Han måtte desverre avlives pågrunn av for mye kolikk (en sykdom). Men han var kjempe snill og en av de beste hestene jeg har møtt jeg savner han veldig!

Det var alle kjæledyrene jeg har hatt! ps: jeg vet at hester ikke er kjæledyr men tok de med alikevell.

 

Koz Ungen ;) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabet Eilertsen

Elisabet Eilertsen

12, Bergen

Hei! Jeg heter Elisabet og jeg er 11 år. Og har en ponni som heter Tyra. Jeg kommer fra Bergen og jeg trives godt der! For kontakt ee10@live.no

Kategorier

Arkiv

hits